3.

chillag

Kutya + tv

2017. december 15. - chillog

A kiskutya tegnap sokat állt a szoba közepén, a tölcsérrel a fején, meg többször bement a hálóba és lefeküdt a szőnyegre, amit nem szabad, de gondolom azt hitte, tegnap mindent szabad volt, mert eléggé sajnáltuk, na hát ennyire nem sajnáltam, hogy ezt megengedjem neki.

Kapott aztán kutyaruhát, így lekerült a tölcsér, gondolom, könnyebb lesz neki így. Piros a ruha, ezért kicsit vicces, mint egy elfajzott Mikulás. Zabálni való:

dio_piros.jpg

Amúgy nagyon túl van tolva ez az időszak, tényleg nem tudom, hogy lehetne legközelebb máshogy. Sok meló, sok tennivaló, és legszívesebben csak aludnék és/vagy Sírhant műveket néznék.

Amúgy a Sírhant művekkel, ill. az egész sorozat nézés dologgal az van, hogy van mostanában az HBO GO, ami egy hónapig ingyenes és nem kell hozzá HBO tv előfizetés, ill. az egy hónap után is csak havi 2 ezer, és kb. minden fent van, amit nézni szeretnék, és ha márciusig be lennék zárva a lakásba, akkor sem lennék feltétlenül boldogtalan, valamint türelmetlen és öreg vagyok a torrentezéshez, és itt semmi ilyen nincs, csak elindítod és kész. Na és a lényeg, hogy fent van a Sírhant művek is, és nekem az az örökkedvenc sorozatom (megosztott első hely az L worddel), és persze nem valami menő, korszerű sorozatot kezdtem el nézni, amiről mindenki beszél, hanem a Sírhant műveket, újra. És annyira jó. És Barátnőm nem vevő a morbidságra, de ez még neki is tetszik, szóval együtt nézzük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr9013503423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása