3.

chillag

Mixed

2017. szeptember 28. - chillog

Beindult végre az impró (végre valami jó az őszben), és tegnap csodálatos imprós estém volt a klubbal. Érzések, jó játékok, értelmes jelenetek, mélységek voltak, és nagyon boldogan mentem haza. Valahogy elkaptuk a "varázst", mindenki érezte, hogy tényleg sikerült ezúttal egymásra hangolódni, és kikapcsolódni és alkotni. Tök kiszámíthatatlan, hogy mikor lesz ilyen, ettől még értékesebb.

A nap is süt, és most, hogy ilyen jól érzem magam, tudom csak igazán, hogy az elmúlt napokban/hetekben ez nem volt feltétlen jellemző. Voltak szuper dolgok (pl. voltunk az Állatkertben a kedvesem szülinapján, és sütöttem neki vörös tonhal steaket, ami FINOM lett), de kurva nagy robot van és fázás és takony.

Még jó hír, hogy 3 hónap múlva ilyenkor már túlleszünk a karácsonyon.

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr2912909534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása