3.

chillag

infóhiány

2019. július 01. - chillog

Tudtátok, hogy van olyan, hogy terhességi légszomj? Én nem, de már tudom. Abból jöttem rá, hogy időnként nem kapok levegőt. Beírtam a google-ba, hogy terhességi lé, és már dobta is ki, hogy "gszomj". Kiderült, hogy ez egy tök gyakori dolog, ami a vashiánnyal függ össze. Vashiányom márpedig van, amire kaptam is vasat, aminek mellékhatása volt a hányinger, hányás, és egyéb emésztési nehézségek. Szóval választhatok, hogy fuldokolni szeretnék, vagy emésztési panaszokat... 

Az megnyugtató, hogy már tudom, ebben nem szoktak igazából megfulladni. Elég ijesztő dolog tud ám ez lenni.

Azon kuncogok, hogy a meddőségi intézmények falára nemcsak csillogó babaarcocskákat és popsikat ábrázoló képeket kéne tenni, hanem fuldokló, hányó várandós nőkét is. Így lenne teljeskörű az információ szolgáltatás.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr6314921076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása