3.

chillag

Csopak - heart of Europe

2017. július 25. - chillog

Egyre jobban erősödni látszik a teóriám, miszerint Csopak a világ közepe. Az egy dolog, hogy én ott töltök minden nyáron minimum 2 hetet, kb. 4 éves korom óta. Na de kiderült, hogy Barátnőm is ott gyerekeskedett nyaranta, ráadásul egy utcában laktunk (!). Az is lehet, hogy már akkor együtt homokoztunk a strandon (hehe), csak nem emlékszünk.

Na de mindenki más is oda jár. Például mindig vannak ott random ismerősök, akikkel összefutunk. A rengeteg facebook becsekkolás is mutatja, hogy MINDENKI odajár. Ne meg most pl. apukám meglátta egy imprós társamat a strandon, és leszólította és jól elbeszélgettek. Olyan is volt, hogy a kertmoziban (merthogy Csopakon az is van) ismerősök ültek az előttünk lévő sorban. Na meg most Milonkánál olvasom, hogy ő is ott nyaralt.

Szóval Csopak világváros. Szeretem.

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr6812690387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása