3.

chillag

Hosszú hétvége

2017. június 12. - chillog

Mivelhogy a múltkor rájöttünk, mennyi szabink van, ki is írtuk gyorsan a mai napot. Egyrészt jó időt mondtak, másrészt jól hozzászoktunk a 3 napos hétvégékhez.

Ráadásul nem volt semmi különös dolgunk, tervünk a hétvégére. Mármint persze  volt mit csinálni: például elkészítettük a maradék veteményes kertet, és elültettük a "maradék" palántákat. Így most összesen 45 db palántánk van elültetve. Maradt még tehát 55, illetve valamivel kevesebb (természetes szelektálódás ugye), de ezeket már el fogjuk ajándékozni. Úgyhogy most öntözünk szépen, és várjuk, hogy learathassuk a babérokat termést.

Meg itt volt nálunk a tesóm és a 3 éves kis unokaöcsém, akivel medencéztünk a mini medencében, és neki semmilyen víz sem hideg, és sosem fárad el, és egyre okosabbakat kérdez, amivel egyre jobban sarokba szorít.

Meg bicikliztünk egymilliót, elmentünk a Fellinibe, aztán tovább az Északi összekötő hídra, aztán Pesten vissza a Megyeri-hídig, aztán onnét haza, Budakalászra. Jó kis túra volt, de az bebizonyosodott, hogy a meggysör nem fokozza a teljesítményt.

Apropó teljesítmény: ma kimentünk a wakeboard pályára, és mint kiderült, a több mint 1 hét pihenő nem volt elég a petyhüdt izmaimnak, hogy regenerálódjanak, mert ma az első becsúszásnál azt mondta a nemlétező tricepszem, hogy "au", és innentől nehéz dolgom volt, mert végig fájt. Azért jó volt, de sajnos a múltkor jobban ment. Nincs kraft egyszerűen. 

Amúgy csodálatos a hétfőt így tölteni. Nem akarok dolgozni menni holnap :( 

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr7412588393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása