3.

chillag

Parasztok a síelésen

2017. február 19. - chillog

A prosztó külföldi család. Akik nem ismerik vagy leszarják az alapvető szauna-etikettet. Az egyetlenek a panzióban, akik melegítőben mennek le vacsorázni. 5 felnőtt van 1 kisgyerekkel, de képtelenek odafigyelni, és a gyereket a panzió folyosóján szedik össze idegenek, mert elcsatangolt, míg a felnőttek kártyáznak és észre sem veszik.

Na ezek vagyunk mi.

A szaunával nem tudok mit kezdeni. Teljesen életidegen nekem az, hogy felnőtt, ivarérett emberek (sőt, sokan már túlvannak az ivarérettségen) ülnek meztelenül és lógatják, amijük van. Tudom, ez Ausztriában így szokás, ebbe születnek bele. Engem egyrészt nem érdekel az ősz fanszőr tincs, másrészt az is tök bizarr, hogy Barátnőm és apukám együtt üljenek, mint a vasárnapi ebéden, csak meztelenül. Ilyen alapon nem értem, miért fárasztjuk magunkat az öltözködés kínjaival május és szeptember között. Namindegy, bementünk fürdőruhában (azt hittük, más nem jön), aztán nem bírtuk a nyomást, és mára beértük a síelés utáni forró zuhannyal. (Tudomtudom, pucéran egészséges.)

A melegítőre nincs mentségem, bár a tesóm találóan megjegyezte, hogy "örüljenek, hogy ide legalább nem fürdőruhában jöttünk".

A gyerek pedig tényleg kiment a szobából és világgá indult. Róla viszont azt kell tudni, hogy az emberek azon kicsiny csoportjába tartozik, akik még pelenkásak, viszont már síelnek egy kicsit. Ő az én zseni unokaöcsém. Aki egyszer szintén akkora paraszt lesz, mint mi, ha így folytatjuk :)

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr3412273329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása