3.

chillag

Hétvége vége

2016. július 25. - chillog

Túl vagyunk a hétvégi rendezvény sorozaton. Lakásavató buli, aztán Barátnőm családja jött ottalvós látogatásra, aztán mentünk az én rokonságomhoz. Így összesen kb. 1 óra szabadidőnk volt (azt valahogy végül elütöttük), de nagyon pozitív volt az egész. 

Az nyűgözött le, hogy mennyi támogató, pozitív energiát kaptunk. A barátok és a családok is figyelmesek, támogatnak és szeretnek minket, és mindenki segít, amivel tud. Az idősebb hölgyek hajnalban, míg aludtunk, kigazolták a kertet. A fiatal srácok lenyírták a sövényt, meghúzták a csavarokat, beolajozták a nyikorgó ajtót. A többi fiataltól a designhoz illő dísztárgyakat meg ikea utalványt kaptunk. Nem kértünk mi semmit, mindenki csak csinálta, hozta, adta. Olyan szívmelengető érzés volt na. Néha el is felejtettem, hogy ufók vagyunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr658913278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása