3.

chillag

Figyelek

2016. július 12. - chillog

Olyan érdekes, hogy vannak emberek, akik beindítják az ember fantáziáját. 

Nem kell semmi rosszra gondolni, egyszerűen csak foglalkoztatnak. Például van egy jogász srác, aki ide jár hozzánk. Elég fiatal, 28 alatt lehet. Nagyon kedves, mosolygós és lelkes, már-már a modorosságba hajlik. Emiatt könnyű vele dolgozni. De közben óhatatlanul elképzelem, hogy otthon is ilyen? Vagy vajon még jobban cukiskodik? Milyen lehet az apja? Vajon sokat tanult a vizsgáira, és örült, amikor átment? Bántották gyerekkorában a nyüzüge alkata miatt? Jeggyűrűje van, vajon miért nősült ilyen korán? Vagy idősebb, mint gondolnám?

Ti is gondolkodtok ilyeneken? 

Az a baj, hogy amíg ezeken gondolkodtam, nem fogtam, mit mondott. De azt már korábban megfigyeltem, hogy mindent elmond 3szor, tehát valszeg megfelelő mennyiségű infó csúszott át. 

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr88882370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása