3.

chillag

Házasok lettünk!

2016. április 18. - chillog

Most, hogy lehet megint vasárnap vásárolni, vettünk is egy házat.

Pontosabban, megnéztünk vasárnap reggel egy ikerház részt, délután újra néztük a szüleimmel, és ma reggel letettem a vételi szándék nyilatkozatot, egy szabad szemmel (kis boríték) jól látható összeg kíséretében. Nagyon hirtelen történt, de gyorsan kellett dönteni, mert jó volt az ár, meg az egész.

Saját, szép kert, garázs, nyári konyha (WTF??), kemence a kertben, panoráma, terasz, erkély, és nem lát oda senki (lehet nudizni, hurrá). Kell rá költeni, főleg esztétikai dolgokat - például ki találta ki a lambériát???, meg fürdő, konyha satöbbi, de állati lesz, van barackfa meg meggyfa, meg sajnos kertitörpe is, ami passzol a lambéria életérzéshez, és felfoghatatlan az egész egyelőre! 

Hát így lettünk házasok, méghozzá vidéki házasok. Viszlát, Óbuda, helló, Budakalász!

A megállapodáskor könnybe lábadt a szemem, és a régi tulaj néni megölelt, szerintem ez minden kézrázásnál mélyebb megállapodás. Nők rulez.

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr138639548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása