3.

chillag

Nyet flix

2016. január 12. - chillog

A Netflix megjelenésének híre nagyon lázba hozott, mert lusta vagyok illegális torrentezni. Aztán láttam, hogy nem lehet megnézni, pontosan milyen tartalmakat lehet elérni, csak ha regisztrálsz/előfizetsz. Bár az első hónap ingyenes, és "bármikor" lemondható, gondolom egyet mindenképp ki kell fizetni, de erről sem találtam leírást.

Aztán regisztrált valaki ismerős, aki elmondta, lófasz sincs, vagyis a vágyott híres sorozatok abszolúte nem (pl. a nagy húzónév House of Cards nincs), hanem csupa olyan, amiről még nem is hallott. Magyar felirat nincs, és német se, így ha előfizetnénk, akkor a csajommal a szeparáció irányába haladnánk, hiszen egyrészt ő inkább németes, másrészt pedig eleve más fajta sorozatokat kedvel (semmi zombi, semmi sötétség).

Úgyhogy nálunk egyelőre nem lesz Netflix. Csak ez így most nekem ilyen lehúzás gyanús. 

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr308267186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása