3.

chillag

2016. január 08. - chillog

Azt mondta a dietetikus a krónikus, 15 éve tartó gyomorproblémáimra, hogy letagadja, hogy ő mondja, de próbáljam meg, hogy kólát iszom. Ilyen az, amikor csődöt mond a tudomány, és győz a fogyasztói társadalom, gondoltam elsőre. Meg is döbbentem, hogy 50%-osan sikeres a módszer: a Pepsi semmit nem segít, a Coca valóban enyhíti a panaszokat.

Szénsavat nem fogyaszthatok Fecó (a gyomorfekélyem) miatt, meg amúgy is utálom, úgyhogy ki kell keverni, vagy pedig magasról, lassan önteni a pohárba. Mivel lusta vagyok kimenni kanálért, inkább a lassan öntéses módszerrel dolgozom (pont mint James Bond: rázva, nem keverve). Emiatt az irodában folyton azt hiszik a kollégák, hogy valaki egy igazán kiadósat pisil valamelyik asztal mögött, és megy a kuncogás. Nem baj, így legalább integrálódik a mindennapjainkba az altesti humor. Annál pedig nem tudom, van-e felszabadítóbb.

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr678252150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása