3.

chillag

2015. március 13. - chillog

Eseménydús hetem volt, szerdán hívtak a teszt kitöltető cégtől, hogy remekül sikerült, és szeretettel várnak egy következő fordulóra. Ez azt jelenti, hogy mind a logikai, mind a személyiségteszttel sikerült átverni őket.

Innentől jönnek az izgalmak, ugyanis az állás Bécsben van, szóval oda megyek majd interjúra. Nagyon multikulti az egész, mert eddig 3 alkalmazottról hallottam, és a nevük alapján az egyik litván, a másik cseh vagy szlovák, a harmadik pedig vietnami. Úgyhogy már nem aggódom a kopott némettudásom miatt, a melóhoz sem kell elvileg (nem kurvának megyek, hanem európai régiós meló, szóval angol rulez).

Ha esetleg megkapom az állást, komoly döntési helyzetben leszek, mert ugye Budapest Budapest te csodás, de van egymillió másik tényező is. Töprengek majd, ha eljutok a végéig, és ha dőlne a zsé.

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr787266449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása