3.

chillag

2015. február 09. - chillog

Van az a teóriám, miszerint gyorshajtás esetén enyhítő körülménynek kellene számítania, ha bizonyos zenék szóltak gyorshajtás közben az autóban.

Például ha reggel 6.45-kor jössz az autópályán Bécs felől (oda szólít a szíved), és egyrészt nem szabad elaludnod, másrészt 9-re az irodában kellene lennem a kétes időjárási körülmények dacára, és akkor az új kedvenc rádióadódon, a szlovák Antena Rock-on megszólal ez (klikkelni lusták kedvéért Rage against the machine: Killing in the name), és kel fel a nap (irigyen nézed, hogy ő csak most, míg te már egy órája), és a fáradtság dacára boldog vagy, és felhangosítod, és (ciki vagy sem) bólogatsz a zenére, és akkor nanáhogy rálépsz a gázra egy hangyányit. Most komolyan, ér ezért büntetni??

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr117156563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása