3.

chillag

Kínai horoszkóp

2015. január 23. - chillog

Fontolgatom, hogy higgyek-e a kínai horoszkópban, mert az frankón megmondta, hogy a tavalyi év (a Ló éve) szar, mert a változások éve - nem jó értelemben, az idei pedig a megnyugvásé, az újrarendeződésé. Hogy mennyire helyre állt a rend, az is mutatja, hogy idén már 2x voltunk snowboardozni, pedig még csak január van. El is felejtettem az alapszabályt, hogy a tökéletes idő vs. tökéletes hó pont akkora dilemma, mint hogy meleg legyen a szobában, vagy ne legyen büdös, annyi különbséggel, hogy a pályán nem te döntesz arról, kinyisd-e az ablakot.

Mindenesetre a hóvihar friss, krémszerű szűzhóval egy páratlan élmény kombináció. Arcmaszkban egészen elviselhető, bár abba meg belefagy a nyál és a takony savanykás keveréke. Ilyen ez. Nagyjából ekkora problémákat kívánok a Kecske évére mindenkinek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr677102569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása