3.

chillag

Megint a kontextusról

2017. augusztus 23. - chillog

Van egy olyan imprós játék, hogy "First world problem". Úgy kell játszani, hogy körbeállunk, és valaki bemond egy dolgot, ami a mai nap bosszantotta, lehetőleg tényleg egy apró kellemetlenséget, nem valami igazán tragikusat, és akkor a többiek kórusban kiabálják, miközben ritmusra csapkodják a combjukat két kézzel, hogy "Fiiiirst wooorld probleeem". És utána valaki más mond valamit, és megint kiabál a csoport, hogy First world problem.

Elsőre szinte megsértődik az ember, mert igenis bosszantó, hogy lemerült a teló és nem volt töltő, vagy ilyesmi, és ezen ne nevessen senki, de aztán tényleg pár perc alatt rá lehet érezni, hogy valóban megfelelő kontextusba helyezi a hatalmasnak érzett problémáinkat. Jól kinevetjük magunkat, és máris jobb.

Na ezen felbuzdulva elkezdtem figyelni magam körül a felmerülő hatalmas problémákat, és megpróbálom megjegyezni őket, illetve ide leírni. Kezdjük a kedvencemmel (ezeket nem feltétlen én mondom, nem is ez a lényeg):

"Úgy unom már a Tamp&Pull-ban a croissant-os szendvicset."

FIIIRST WOOORLD PROBLEM!

(Ha lehetne normálisan kommentelni, tökre javasolnám, hogy írjatok ti is ilyeneket. Írhattok saját blogba is, ha belinkeltek, megtalálom másnap :) )

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr8412774496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása