3.

chillag

Cukorsüvegfenyő

2017. április 10. - chillog

Noshát, szomorú és nehéz volt a hétvége, mert a Terv egyelőre nem valósul meg, és továbbra sem mondom el, miről van szó (babonából), de nem egyszerű az élet, és már gyanús lehetett volna, hogy minden annyira fasza, és nem fogok Alec Baldwin-karakter maradni a Jóbarátokból (aki mindennek rohadtul örül), mert ez nem reális. Biztos köll a szenvedés, hogy aztán még jobb legyen, meg ilyenek. Hüpp. (Más szóval fasz picsa kurva).

Na de ami jó, hogy vettünk cukorsüvegfenyőket, és el is ültettük őket, és iszonyú szépek és zöldek és egészségesek, és olyan kibaszott jó kertünk lesz, hogy ihaj. Már amennyiben sikerül kölcsönkérni/kölcsönözni rotációs kapát jövő szombatra. A Bauhausban elvileg lehetne bérelni, csak előre egyeztetett időpontban nem, szóval bekaphatják. Nem ingyen akarjuk persze, csak legyen. Tippeket kommentben elfogadok, vagy az iksz.chill@gmail.com email címre.

Tüntetni is voltunk, ami azért volt jó, mert lelkifurdim lett volna, ha nem megyek. A pride felvonulással szoktam így lenni. Meg persze ilyenkor tök reményteli a hangulat, bár igazából nem várok csodát.

Íme a cukorsüvegfenyő (és persze boldog karácsonyt):

cukorsuveg_fenyo_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr612414621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása