3.

chillag

Lépések

2016. május 19. - chillog

Nnna. Kicsit megnyugodtam, mert az ingatlan adás-vétel pénzügyi részén nagyjából túlestünk. Sima ügy lehetett volna, de tegnap volt egy pont, amikor úgy tűnt, nem lesz az, mert a szupergazdag, szuperkészpénzes vevőim ("bármikor ki tudjuk fizetni a teljes összeget!")  a szerződésben vállalt határidő előtt 1 nappal kezdtek el matekozni, hogy pontosan honnan is legyen meg a pénz, és hát ezeket nem lehet ennyi idő alatt elintézni, és 3 hét ugye nem volt elég, na de hagyjuk is, ma megjött az utalás, és ment is tovább a pénz az én eladó bácsimnak, és most már minden ki van fizetve, és ma odamehetnénk és hempereghetnénk a kertben, hogy "enyém enyém enyém", de nem tesszük, de most hirtelen csomó jó ötletem lenne, elvégre a kutya is körbe pisili. Mondjuk nem gondol a takarításra, én pedig igen.

Úgyhogy, ahogy a New Kids on the Block is megénekelte: Step by step (ooh baby) haladunk. 

A lent bemutatott kerti kisszéket pedig megnéztük és kipróbáltuk élőben, és hát se nem kényelmes, se nem kényelmetlen. Lesz ennél jobb is, úgy érzem.

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr588730478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása