3.

chillag

Survivor

2017. szeptember 13. - chillog

Teljesen rákattantam a Survivorra. Érdemes elolvasni a cikket a kulisszatitkokkal, nekem sokat adott az élményhez. Brutál szépek a felvételek, számomra abszolút megunhatatlan a táj, és bár sokan fikázzák, hogy mennyivel szarabb, mint az amerikai, én szerencsére csak a magyart láttam, így nincs összehasonlítási alapom, és teljesen kielégíti a trash tartalom iránti vágyaimat. Nem olyan buták a szereplők, mint mondjuk a Valóvilágban (persze nem is reneszánsz polihisztorok), de épp elég érdekes némelyikük, meg rafkós is. Eleve szerintem kibaszott kemény, aki ezt bírja, hogy nincs kaja meg ágy meg fogkefe (én elhiszem, hogy ez így is van). És van persze köztük pornós, akinek a szigetlét valszeg kevésbé megterhelő, mint a munka (szerintem nagyon kemény meló lehet a pornó), meg mindenféle arc, és az a legdurvább, hogy már 3 fiú feladta, de csaj egy sem, és nagyon kemény csajok vannak benne.

A kedvencem Anita, akivel valszeg nem barátkoznék, de elég komoly akaratereje van, kb. bármit megcsinál "fejből", amikor a mamlasz fiúk téblábolnak egy gyorsasági/erőnléti feladatban, ő felkúrja magát, és mindent, de tényleg mindent megtesz. Ez nekem igen megnyerő tulajdonság. Meg keveri is a szart, de nem olyan bántó módon eddig.

Szerintem akik a végén bent maradnak: Anita, Iliász, Feri, Szandi, esetleg Claudia és/vagy Beni. Meg Zoli lehet még a sunyi-béka-nagyot-ugrik - a többiek mennek a levesbe. Kivi leszek, és nagyon nehéz, hogy napi 1 rész van. Nézném egyfolytában.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr8912826382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása