3.

chillag

Múlt hét

2017. július 31. - chillog

A múlt hét szupereseménydús volt.

Kiemelendő a 2 db grillparty, amit rendeztünk. Az első szerdán volt, nővérem szülinapja céljából, családi körben. Nagyon készültünk, és drukkoltunk az időjárásnak, optimizmusunkat bizonyítandó kint terítettünk meg - aztán az előétel (kecskesajttal töltött kápia paprika grillezve) felénél járva mindenki fogta a tányérját és rohant befelé. Kivéve szegény Barátnőmet, merthogy valakinek be kell fejeznie az épp csak elkezdett sütést. Úgyhogy esőkabátban állt kint, csuromvizesen, az ömlő esőben, és sütötte a húsokat és zöldségeket, míg mi bentről drukkoltunk neki és adogattuk a tányért, vagy amit éppen kért.

A második buli pénteken volt, itt már kegyes volt az időjárás, és 16-an voltunk, ami azért nem éppen kevés. És abból látszik, milyen jófej barátaink vannak, hogy annyi mindent hoztak, hogy bőven pluszosan zártuk a bulit. Legalábbis ennyi alkohol még sosem volt otthon, mint most, a buli után. Pedig ittak is, sőt volt smárolás is (nem párocska!), szóval igazán rendes buli volt.

Szombat-vasárnap semmi dolgunk nem volt, és tökre nem is találtuk fel magunkat. Kicsit buziztuk a paradicsomokat, meg néztük a VB-t, és ennyi. Valahogy mégsem esett jól a semmittevés, de képtelenek voltunk aktivizálódni. Ilyen is kell, gondolom.

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr9112704599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása