3.

chillag

Improv

2017. január 17. - chillog

Csupa menőség az életem, például részt vettem életem első impró fellépésén (improvizációs előadás), ami az impró kurzus záró akkordja volt, és ahogy az egyik imprós pajtás megjegyezte, kicsit olyan volt, mint az anyáknapi előadás, ahol bármit csinálnak a kis ügyes ovisok, anya büszkén tapsol. Na de persze nem ilyen volt mégsem, mert 120 néző volt, és abból fejenként csak 4-5 ismerős, a többi idegen, és elképesztő para volt, de ami az igazán megdöbbentő, hogy rohadt jól éreztem magam előadás közben, és időnként az órámra pillantottam, hogy "jaj de kár, már csak fél óra van", és ezt kurvára nem gondoltam volna. Egy kibaszott rocksztár voltam, na (nem).

Amúgy mindenki-de-mindenki menjen imprózni, mert csuda élvezetes, és egy nagy világtanulási folyamat. Na de csak kicsit tűnhetek lelkesnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr3912133525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nojos 2017.01.30. 15:41:12

Én pszichodrámára járok, ott egy srác pont múltkor áradozott az impróról mert hogy ő oda is jár, eddig azt se tudtam, mi ez, most meg itt is olvasom! Elkezdett érdekelni. :)

chillog 2017.02.01. 10:42:57

@nojos: Impró rulez :) írok róla majd kicsit többet, úgyis folyton erről beszélek :) a pszichodráma is izgi lehet! Nekem egy ismim ját csoportterápiára, és csomószor van átfedés az ő témáik és az imprós témák között. Szóval minden impró :)
süti beállítások módosítása