3.

chillag

Újkecó

2016. június 28. - chillog

A kibaszott kakasok.

Az van, hogy beköltöztünk, és hajnali fél háromtól az megy, hogy kukurikú. 2 éjszakánk volt eddig az új otthonban, abból az első elviselhetetlen volt a kakasok miatt, a második sokkal jobb, mert nem kukorékoltak annyit. Ebből látszik, hogy a kakas is ember - neki is lehet jobb és rosszabb napja. Kakaspörkölt a megoldás. 

Meleg víz sincs, mert beadta a kulcsot a kazán. Fazékban melegítjük a fürdővizet, szerencsére a gáztűzhely működik. Másfél hónap és párszáz ezer forint kell csak a megoldáshoz - járhatóbb út, mint a kakas-probléma esetén.

Amúgy szép lesz nagyon, nem is volt kedvem reggel eljönni, nézegettem volna a kilátást az erkélyről, vagy pakolgattam volna a dobozokat - de hát abból nem élünk meg. 

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr158852130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása