3.

chillag

Minden

2016. május 13. - chillog

Minden nagyon intenzív, kialakult, hogy 2 hét múlva hétvégén költözünk, úgyhogy a 3 napban végig pakolni tervezünk. Egyrészt sírok a ránk váró felfordulás + elsőlakás búcsúztatása miatt, másrészt elképzelem magunkat a kertünkben, a kiválasztott kerti garnitúrán ülve, vagy az új fürdőben a türkiz (!) csempével, vagy hogy a fenti erkélyről nézem a kivilágított Megyeri-hidat, és akkor azt érzem, hogy rohadtul be vagyok sózva, és haladjunk már.

Virágoskert, paradicsom palánta, meggyszüret, fűnyírás, kerti lampion, tökipompos a saját kemencénkből. 

Közben megjött, amitől kb. mindenen elsírnám magam, és nagyon nehéz magammal, mert fáradt vagyok és nyűgös, és valaki segítsen, de nem segít senki, mert nem is lehet, csak ki kell várni ezt is. Holnapra már jó lesz, pláne ha alszom végre egy komolyabbat. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr988714380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása