3.

chillag

2016. március 16. - chillog

Őrületes izgalmak vannak, címszavakban: lakáscsere, ingatlanos, hitel kifizetés, kert, erkély, új építésű, felújított, földszint, kilátás, négyzetméter ár, konyhabútor, ízléstelen, hangulatos, nemférelatévé, közel van, messze, hangos, eladjuk, visszahívom, sötét, idelátaszomszéd, eladták, köcsög, hőhíd, befektetés, Üröm, sokbakerül, gyanúsanolcsó, mennyitér.

Ezekből ki lehet találni, mi minden zajlik, egyszerre árulunk és keresünk, és minden nappal okosabbak leszünk, kezdjük sejteni, mennyit ér a mostani, és hol, milyet, mennyiért szeretnénk. Nagyon izgalmas, mert a cél, hogy júniusban már a teraszon/erkélyen igyam a kávét. Közben máris oda vagyok, hogy el kell innen költözni, mert szeretem. Kinőttük, és nincs erkély. És kint akarok kávézni. Paprika ültetvényről is álmodunk.

A kis erkélyekről pedig rendre az jut eszembe, hogy kár, hogy nem dohányzom. Persze emiatt nem fogok.

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr108487390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása