3.

chillag

2016. január 29. - chillog

Ma pont vagánykodtam, hogy augusztus óta nem voltam beteg, erre most itt ülök szédelegve, orrot fújva, tüsszögve a kanapén. Azért is bosszantó, mert ez az a hétvége, Amikor Semmit Sem Kell Csinálni, és persze ilyenkor kell kidőlni. Lehet mondani, hogy ilyenkor engedi el magát a szervezet, mert érzi, hogy most lehet, de kurvára nem, mert máskor pont akkor van, amikor a legkevésbé kéne, szóval sehogy sem jó, és nincs ebben logika, kérem szépen.

Vannak azért terveim, pl. elolvasom a Nagy Gatsbyt, meg van két film felvéve videóra, egy Almodóvar meg a Szabó Magda-féle Ajtó filmváltozata, úgyhogy semmi zombis. Jó lenne hétfőre meggyógyulni, különben azt hiszik a momentános kurzuson, hogy mindig ilyen nyomi vagyok.

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr58330522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása