3.

chillag

Megint az impró

2017. március 09. - chillog

Rég meséltem az impróról, pedig azt mondtátok, nem bánjátok nagyon, ha néha mesélek kicsit.

Most az a legújabb témakör, ami foglalkoztat, hogy tök más értékrendű és érdeklődési körű emberek vannak együtt és játszanak. Elvileg az lenne az egésznek a célja, hogy játsszunk, fejlődjünk és jól érezzük magunkat, de szemmel látható és a beszélgetésekből is kiderül, hogy van, akinek sok minden nem tetszik. Bizonyos beszélgetésekből ki is derül, hogy kinek mi a túl sok. Például az egyik lány ezeket a témákat sorolta fel, amiket nem szeret, ha játszani kell róluk: pisi, kaki, káromkodás, szex, abortusz, homoszexualitás. Szóval szerinte ezeket kerüljük, maradjunk a "kellemes" témáknál. A mesevilág is jöhet (tündér, boszorkány stb).

Ez tök érdekes, hogy vajon miért van ez így egyes fejekben, főleg azokéban, akik eljönnek imprózni. Nem pont az a lényeg, hogy feldolgozz megosztó témákat, amik igenis jelen vannak a, mindennapokban? Nem óriási álszentség azt mondani, hogy nem káromkodunk és nincs szex?

Senki ne úgy képzelje, hogy minden jelenetbe homo pisiszexet keverünk káromkodva, nyilván. Csak néha bejön a meleg-téma, meg az abortusz is volt már, hogy belekerült egy-egy jelenetbe, meg vannak szexuális utalások/poénok (nem aktus), szerintem tök értelmes mértékben.

Meg az senkinek sem jó, ha kellemetlen ez az egész kurzus: sem az, ha valaki olyan jelenetekbe keveredik, amikbe nem szeretne, sem az, hogy más állandóan azon agyal, hogy belefér-e, amit csinál.

Lehetne ezekről sok párbeszéd, egymás megértése meg ilyenek, de kinek van arra ideje, és vajon vezetne valahová? A másik opció, hogy olyanokkal játszom, akikkel jól érzem magam (ez a csoport 60-70%-a). Gondolom, az idő majd eldönti, lehet-e máshogy csoportosulni. Ezek tök izgi kérdések. Meg tanulságosak is. Meg minden. Mint az élet :)

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr4712324743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása