3.

chillag

Impró előadás

2017. március 02. - chillog

Nos, a tegnapi előadás egész jól sikerült, asszem. A múltkori, első előadásomhoz képest most sokkal kevesebb ideje volt egy embernek a színpadon, ezért nekem nem sikerült annyira lelazulni, mint a múltkor, de azért összességében szerintem nagyon jó dolgot hoztunk létre. 

A koncepció ilyenkor az, hogy mind a harmincvalahány impróklubosnak lehetőséget kell adni a színpadra lépésre, ezért 4 db kisebb csoportot hoztunk létre, és kb. 20 perc jutott egy csoportnak. A nézőknek ez szerintem nem annyira szórakoztató, mert túl sok az ember, és ha egy szeretted miatt jössz, akkor keveset látsz belőle, viszont nem olyan magas a színvonal, mint egy rendes, társulatos előadáson.

Na de a mai nap mondása számomra, hogy You can't have it all, szóval igazából zsír volt. És utána egy pillanatot sem tudtam aludni egész éjjel. Gondolom, csinál valamit az emberrel, ha 120 ember előtt áll, és kapja az energiákat. Kávé helyett.

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr712306999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása