3.

chillag

Ozmózis

2016. április 28. - chillog

Lassan-de-biztosan működik az ozmotikus rendszerem (?). Ha jól emlékszem, ez egy félig áteresztő hártya (rémlik, ahogy a biosztanár szinte szótagolva diktálja, hogy le tudjuk jegyzetelni, de aztán csak félig magyarázza el. Lehet, hogy ha egészen elmagyarázta volna, akkor tudnám, hogy ez igazából teljesen áteresztő hártya? Minden más lenne). Hát az enyém maximum negyedig, ha átereszt, amennyiben a változások megéléséről és feldolgozásáról van szó.

Ma sor került a kislakásom eladásáról szóló szerződés aláírására, és bár az esemény nemhogy nem volt váratlan, de kifejezetten kívánt volt, könnyezve mentem oda. Aztán szerencsére teljesen lekötött a túlcicomázott, 60 feletti, közepesen paraszt viselkedésű ügyvédnő, akin látszott, hogy teljesen leszarja az egészet, és amúgy Magyar György irodájában dolgozik, és az előtérben Magyar Györggyel forgattak épp, szóval valószínűleg a tehermentes másfélszobás ingatlan értékesítése nem tartozik az iroda kiemelten fontos ügyei közé, de valahogy minden papír gyűrött volt, és a végén kérésre adott bugyit, ami mindennél gyűröttebb volt, és abba tettem bele a szerződésem nekem járó egyetlen, másfél oldalas példánykáját, ami ettől rögtön gyűrött lett, és valahogy szomorú lett megint az egész, de olyan életszerűen szomorú, és azzal, hogy megtörtént, a változás újabb darabkája került át a félig áteresztő hártyán.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr968671068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása