3.

chillag

Meló

2016. április 08. - chillog

Sosem írok a melóról (mondjuk másról se túl gyakran, hehe), igazából mert nincs okom panaszra, tán csak annyi, hogy akkora a szabadságom, hogy ha lusta vagyok, akkor sem baszogat senki, emiatt időnként hajlamos vagyok belepörögni a nihilbe, de ez a klasszikus "túl jó a dolgod, kislányom". 

Na de most változás lesz, mert némi átszervezés következtében felvehetek 1 személyt magam alá. Ez nyilván kurvajó, mert gyakorlom a people management-et, ahogy nálunk magyarul mondani szokás, meg nem kell majd a hétköznapi intézendő fasságokkal foglalkoznom - bár néha azt hiszem, ezek a kézzelfogható projektek tartottak eddig fixen kapcsolatban a realitással.

Meg aztán óriás para, már eleve a kiválasztás, hogy jó legyen az ember, meg hogy aztán milyen főnök leszek, nyilván túl aranyos. És hát sokkal-de sokkal strukturáltabban kell majd szervezni a munkát. 

Igazából izgalommal telve várom. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr48579040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása