3.

chillag

2016. március 31. - chillog

Ismét őrületes izgalmak vannak, úgy tűnik, megtaláltuk A Lakást, persze nem akarom elkiabálni, de belekötni nem tudok, és az érzés is jó. Tehát mind racionálisan, mind emósan nézve megfelel, és az ár/érték arány is igencsak kedvező. Bár kicsit nagyobb, mint ami a fejünkben volt (ez mondjuk tán sosem baj, jó lesz még az a plusz 15 m2), és kicsit máshol van, mint amerre első körben keresgéltünk, cserébe az egyik ablakból egy tóra látunk. Szóval ilyen "kompromisszumokba" azért bele lehet menni, nem? :)

Most jön az emelt szintű izgalom, ne vigyék el az orrunk elől, közben adjuk el a mostanit, meg hogy ne legyen átbaszósdi. Na de csak nem! Fel is ment a lázam. Érzem, a változások embere vagyok. :/

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr578548592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása