3.

chillag

I love 2016

2016. január 21. - chillog

Én nem tudom, milyen állat éve van most a kínai horoszkóp szerint, de bármi is az, egyelőre a kedvenc állatom. Bár tudom, még a tavalyi lény van szolgálatban, mert ők februárban (?) ugranak állatot, úgyhogy Kínában még tavaly van, és akkor most rá kell jönnöm, hogy bármilyen szoros is a csatom, nem vagyok kínai.

Amit ezzel mondani akarok, az az, hogy amióta új a falinaptár, a címoldalon pedig a 2016 szerepel, és nem amióta megvan a naptár, mert az már tavaly karácsonykor megvolt, hanem amióta érvényes, azóta csupa jó dolog történik. Kicsi és hosszú távra előre mutató dolgok egyaránt. Nem csak velem, hanem a közvetlen környezetemmel, ami rám, a hangulatomra, a szeretteimre is hatással van, és mégsem rajtam múlik, szóval ilyen lehet, amikor valaki szerencsés, de persze itt is van mögötte minden esetben munka, kitartás, törekvés, a lényeg, hogy ki mint vet, úgy arat, és persze aki másnak vermet ás, maga esik bele. Ez nem fenyegetés, hanem észrevétel.

I love 2016, egyelőre.

Erről eszembe jut egy kollégám, aki pályakezdő, és lelkes, de kicsit túl őszinte, és a második munkahetén azt mondta egy nyilvános céges bemutatkozáson, hogy „X.Y. vagyok, egyelőre motivált.”

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr58299704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása