3.

chillag

Hazaviszlek vs. Fiúk ketten

2017. július 07. - chillog

Na hát a tegnapi Hazaviszlek előadás valami elképesztően csodálatos volt. Szellemes, mély, finom, szép, vicces. Ez a két nő nagyon érzi az imprót, és egymást is. És nagyon okosak és érzékenyek. Bármeddig el tudtam volna nézni őket. Ez alapján, ne valami soft pornót képzeljetek. Hanem jelenetek sora volt, különböző karakterekkel, helyszínekkel stb. Néha visszatért egy-egy karakterpár, de volt, akit csak egyszer láttunk. Nem mindegyik volt párkapcsolat, volt pl. olyan jelenet, ami egy hörcsög és egy kutya próbált megszökni az állatkereskedésből, meg ami nagy kedvencem volt, hogy az egyik egy betörő volt, a másik pedig egy vak nő. És akkor kicsit összebarátkoztak a végére. Csodásak voltak tényleg.

A Fiúk ketten sajnos kevésbé brillírozott. Igazából egy unalmas, parttalan veszekedést néztünk végig, amit lássuk be, ha nagyon kell, akkor otthon is meg tudjuk csinálni. A koncepció itt annyiban más, hogy végig ugyanazt a 2 karaktert látjuk, akik deklaráltan egy párt alkotnak, és mindkettőnek van egy titka/gondja, amit a másik nem tud (ezeket a közönség választja ki és szavazza meg). Szóval sajnos ez most annyira nem sikerült jól. Ráadásul ezt az előadást már láttam korábban, és sok szempontból nagyon hasonló volt.

De attól még kurvajó este volt. És éljen a pride! Meg az impró! Meg a lányok!

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr4412647415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása