3.

chillag

Tér

2016. május 06. - chillog

Ahogy egyre többet járkálunk a Házba (méricskélni, tervezni), egyre kisebbnek tűnik. Ez nem baj, mert bőven élhető a mérete, és így is több mint 2x akkora, mint a Kislakás, csak már nem tűnik egy belakhatatlan hodálynak. Viszont olyan luxus dolgok fognak helyet kapni, mint pl. egy nagy méretű étkezőasztal (jelenleg kisméretű sincs), meg plusz 1 wc kis mosdóval, tehát tudunk egyszerre ketten wc-zni (már látom, ahogy mindketten üldögélünk, és közben whatsapp-on bosszantjuk egymást "mit csinálsz?" kérdésekkel:)), meg lehet a reggeli rohanásban egyszerre fogat mosni anélkül, hogy lökdösődnénk a mosdónál, meg lesz kád, és ami a leglényegesebb a napi életminőségünk szempontjából: nincs recsegős parketta!!

Jelenleg nincs olyan, hogy az egyikünk alszik a hálóban, a másik pedig bármi mást csinál, mert egyrészt nem záródik jól az ajtó, másrészt a rohadt recsegés... Hát most ilyet is lehet. Meg lesz rendes, legalább 160 cm széles ágyunk is.

Ha most mindezt végiggondolom, szeparációs szorongásaim lesznek: lehet külön aludni, külön fogat mosni, és ágybannemtalálkozni. Nehogy magányosak legyünk aztán.

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr648691658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása