3.

chillag

Mai kutyás

2017. október 16. - chillog

A kiskutya nagyon cuki, és egyre kajlább, ahogy bátorodik. Sokszor nem bír magával, annyira örül és lelkes. Ilyenkor ha mondunk neki valamit, hogy mit csináljon, akkor látszik, hogy próbálja eltalálni, mit szeretnénk, de közben annyira boldog és izgatott (pl. mert ott a labda a kezemben, vagy csak simán mert ott vagyunk), hogy félúton elfelejti, mi volt a feladat. Imádnivaló. Pl. megtanítottuk neki, hogy "fekszik", de még kicsit homályos neki a dolog, így ha nem pont érti, mit akarunk, akkor lefekszik. (Nem értem = lefekszem, hátha az jó lesz.)

Tegnap megfürdettük, ami lehet, hogy még sosem történt meg vele korábban. Eleinte próbált menekülni, aztán kapott bölény ízű (?!) jutalomfalatot, és végül megadóan tűrte a műveletet. Úgyhogy most rendkívül selymes is, az egyéb jó tulajdonságai mellett.

És szerintem elég boldog is, legalábbis ha eleget labdázunk, így mosolyog:

dio_mosoly.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr112991962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása