3.

chillag

Kutya, mi más

2017. október 04. - chillog

Ma eddig egész jól elvagyunk a kutyával. Kicsit tanácstalanul ugyan, de elvagyunk. Lementünk a kertbe, próbáltam mozgatni, játszani vele, dobálni neki, eleinte kicsit futott, utána éppenhogy csak a vállát nem vonta meg, de passzív lett. Azért ha odébb megyek, jön utánam, keresi a közelségem. Egyelőre úgy érzem, jobb, ha nem piszkálom túl sokat, csak hagyom létezni és kedves vagyok vele.

Most a lakásban vagyunk, én dolgozom, ő egyik oldaláról a másikra fordul, bóbiskol itt mellettem. Nagyon vicces pózokban amúgy.

A következő az lesz, hogy ledőlök kicsit (éljen a home office), és megnézem, akkor is ilyen nyugodtan fog-e feküdni.

Ha nem, akkor kimegyek a kertbe aludni.

Amúgy neve még nincs, mármint van,de béna, kimondhatatlan és nem hallgat rá, de még nem találtuk ki, hogy hívjuk. Szeretném, ha előbb kicsit megnyugodna és összecsiszolódnánk.

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr6212927495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása