3.

chillag

Romcsi

2017. július 17. - chillog

A csajom 4 éve nem wakeboardozott, és 3 éve ismerem. Tehát ebből következik, hogy még sosem láttam wakeboardozni, csak fotón. Nagyon menő urgatós képei vannak, de hát a mai photoshopos világban mit lehet tudni, mit jelent ez valójában.

Na de tegnap ez is megváltozott, mert végre ő is csúszott velem (nagy duzzogva a lassú pályán, és nem találva egészségügyi kifogásokat). Na és hát láttam, hogy tényleg iszonyú menőn nyomja. Tudjátok, van az a típus, aki akkor is sportos, ha évek óta semmit nem mozgott - na ő ez a fajta. Egyrészt igazságtalanul bosszantó, másrészt pedig szuperszexin vonzó. Meg olyan büszke voltam rá, és magamra is, hogy ennyi idősen ilyen vagányan csúszkál(unk), és milyen király program ez, és de jó nekünk együtt, és de szeretjük egymást. Persze nem a wakeboard miatt. Értitek na. (*Romantikus sóhaj*)

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr4312670375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása