3.

chillag

Nő a motorháztető alatt

2017. február 06. - chillog

Kiderült, hogy van egy nő az autómban. Úgy képzelem, a motorháztető alatt kucorog, az ablakmosó tartálya mellett.

Ráadásul angol.

Úgy jöttünk erre rá, hogy megnyomtam egy gombot a kormányon, és erre kiírta, hogy ezen a nyelven nem elérhető a funkció (?). Gondolom, már 1000szer kiírta, csak nem olvastam el. Na de most átállítottuk angolra, és kiderült, hogy így lehet neki utasításokat mondani, és a néni a motorháztetőből válaszol, szép brit angolsággal. És ha valamit nem ért, akkor visszakérdez. Ha másodjára sem érti, akkor pedig azt mondja: "Goodbye." Ilyeneket lehet vele beszélgetni:

- Fuck you.

- Sorry, I cant hear you.

- Fuck you.

- Goodbye.

Szerintem mondjuk ezen megsértődött, a hangjából ítélve. Amúgy például telefonhívást lehet vele indítani, de csak akkor, ha megfelelő angolsággal ejted ki az illető nevét. Pl. ha azt mondom, "call Ancsi", akkor azt nem érti, de ha azt, hogy "call Enkszi", akkor már mondja is, hogy "calling Enkszi". Szóval ha kicsit jobban megismerkedem a nénivel (aki szerintem Siri vénlány nagynénje lehet), akkor ez egy szép barátság lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://chillag.blog.hu/api/trackback/id/tr3712188160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chillout.blog 2017.02.09. 11:26:16

Hahahaha ilyen nenim nekem is van, csak az amerikai szerintem, mert nagyon nyomulós. nem hagyja annyiban a dolgot,es addig kínoz míg ra nem jön mit akarok. A call Tibcsi el szokott egy ideig tartani...

chillog 2017.02.09. 15:36:47

@chillout.blog: akkor neked egy rámenős nőd van :) gondolom autó típustól is függ, az enyém egy visszafogottabb német típus. A tiéd akkor lehet, hogy olasz v francia autó, tele szenvedéllyel :) Esetleg seat!
süti beállítások módosítása